Количката е празна
Към всички продукти

Call Safe за обикновен телефон

65,00 лв.

Кат. номер: 174
Марка: AquaSource

Опции за покупка
Базова цена:

65,00 лв.

Моля изберете

Размер на калъфа: 14.5 см х 6.5 см

CALL SAFE – ПРЕДПАЗВАЩ ОТ РАДИАЦИЯТА

КАЛЪФ ЗА ТЕЛЕФОН

Call Safe предпазва от "близкото и далечно поле" на радиация и намалява с 96% SAR нивата - Specific Absorption Rate е мярка за размера на радиочестотната енергия, която се абсорбира от тялото при използване на мобилния телефон. Други продукти на пазара осигуряват пълно покритие на слушалката, но не покриват близкото и далечно поле на радиация.

Мобилните телефони излъчват микровълнова радиация, която е налице, когато той е включен, а не само когато говорите. Call Safe блокира тази радиация. Забравете за момент за всички интелигентни функции и приложения на мобилния си телефон. Вместо това опитайте да мислите за него като за мини-микровълнова фурна без предпазни стени. Сега се опитайте да си представите как я държите до главата, сърцето или слабините си. Не бихте го направили, нали? И все пак ние всички го правим... Всеки ден.

За да се защитите от вредните емисии, предлагаме следните предпазни мерки:

1. Намаляването на времето, в което използвате мобилния си телефон, ще намали риска за здравето. Наистина лесно.

2. Заменете разговора с СМС, когато е възможно.

3. Изключете или защитете вашия телефон, като го поставите в своя Call Safe, докато го носите със себе си.

4. Изключете мобилния си телефон през нощта.

5. Ако трябва да проведете важни разговори, използвайте Call Safe.

6. Забранете на детето си да използва телефона, когато е възможно. Когато това не е възможно, се уверете, че то използва Call Safe.  

те стандарти. Основният извод е, че тези, които използват мобилните си телефони поне 30 минути дневно в продължение на едно десетилетие, биха били изложени на по-голям риск от развитие на рак на мозъка. Тревожен е фактът, че също се подчертава, че в рамките на 20-30 години не може да се види напълно въздействието на мобилните телефони. Някои от другите констатации са все още малко неясни и е необходимо да бъдат извършени допълнителни изследвания, особено по отношение на ефекта от използването на мобилни телефони от деца.

Световно изследване за връзката между мобилните телефони и влошеното здраве

Швеция – учени от Швеция твърдят, че хората, които започват да използват мобилни телефони, ненавършили 20 години, е пет пъти по-вероятно да развият определен вид тумор, тъй като черепът им е по-тънък, а мозъкът им все още се развива.

Австрия – изследвания, проведени от университета в Грац сочат, че 68% от мъжете, които носят мобилни телефони в джоба на панталона си, са с увредени сперматозоиди.

Австралия - професор Курана, доцент по неврохирургия в Австралийския национален университет по медицина, заявява, че "има значителни и непрекъснато увеличаващи се доказателства за връзката между използването на мобилен телефон и някои видове мозъчни тумори".

Великобритания - Департамента по здравеопазване на Великобритания не е обновявал насоките си в продължение на повече от четири години. В тях е записано, че децата е добре да избягват "несъществените" разговори, а възрастните трябва да бъдат "кратки по телефона".

Мобилните телефони излъчват микровълнова радиация, която е налице, когато той е включен, а не само когато говорите. Call Safe блокира тази радиация. Забравете за момент за всички интелигентни функции и приложения на мобилния си телефон. Вместо това опитайте да мислите за него като за мини-микровълнова фурна без предпазни стени. Сега се опитайте да си представите как държите мини-микровълнова печка до главата, сърцето или слабините си. Не бихте го направили, нали? И все пак ние всички го правим... Всеки ден.
Използвайте мобилния си телефон по-безопасно ... използвайте Call Safe.Подобни продукти