Количката е празна
Към всички продукти

Nano Стикер - Скрий номера си от камерите

7,99 лв.


Опции за покупка
Базова цена:

7,99 лв.

Моля изберете

Как точно работят NANO стикерите?

Стикерите са самозалепващи се и се поставя точно върху избраните от Вас букви и/или цифри на регистрационния номер. Благодарение на специалната им технология, която отразява светлината, камерите, които работят в инфрачервения спектър или със светквица, регистрират само отблясък и от правят така, че не може да се идентифицира Вашия номер. Ето защо NANO стикерите са перфектният вариант да избегнете глобите! Още по-хубавото е, че то е невидимо за човешкото око и няма как да се забележи при евентуална проверка.

Действието на стикерите отслабва ли, ако номерът на колата е замърсен?

Ако регистрационният Ви номер е леко прашен или замърсен в нормални граници (без слой кал върху него), ефектът на фолиото остава непроменим.

Как се поставят NANO стикерите?

Първо трябва да почистите много добре номера на колата си, като е добре за целта да използвате обезмаслител. После отлепете предпазния слой на символа и го поставете върху съответната цифра или буква, като внимавате да следвате точно очертанията му. Пригладете добре по ръбовете с помощта на нокът и готово! Не се тревожете дори и да не успеете да поставите фолиото точно по контура на символите. То отразява светлината толкова силно, че при снимка обработените цифри и букви ще се слеят изцяло с белия слой на регистрацията.
 

При осветяване от фарове стикерите имат ли същия ефект?

Не! Фаровете разсейват светлината, а не я отправят като сноп директно към фолиото, затова то остава черно. Това важи дори и при осветяване със силни ксенонови фарове.

Може ли да се уверя в ефекта на стикерите предварително?

Да! След като залепите символите от NANO стикерите върху регистрационната табела на колата си, снимайте я с обикновен цифров фотоапарат с активирана светкавица. Разстоянието, от което правите снимката, няма значение - дори от 30 м. ефектът е същият. Уверете се сами!

Колко е дълъг срокът на годност на NANO стикерите?

Ако следвате инструкциите и препоръките за поставяне на стикерите, безпроблемно можете да се възползвате от ефекта му в период до 7 години. NANO стикерите са създадени така, че да не се напукват, да не избледняват под въздействието на слънцето и да са устойчиво на големи температурни амплитуди (от -50 до +80 градуса).

Миенето в автомивка може ли да увреди стикерите?

Не! Можете да използвате всички видове автомивки за колата си. Единственото условие е да изчакате 1 ден, след като сте поставили стикерите, и разбира се - да сте ги залепили правилно.

Как да платя?

Първо добавете Nano Стикера във вашата кошница. Направете заявка, като в заявката посочите символите, които да ви изпратим Пример (PP2154CP) Личен или работен адрес, на който да Ви бъде доставен продуктът Номер на който да се свържем. Плаща се при получаване на пратката чрез наложен платеж.

Как да сваля стикерите от регистрационната табела?

Трябва да отлепите NANO стикерите много внимателно, тъй като има вероятност да се скъсат. Започнете от произволен край като леко издърпвате. Ако стикера не може да се отлепи по този начин, нагрейте символите примерно чрез пистолет с топъл въздух и няма да имате никакви проблеми.

Каква е цената на NANO стикерите?

Цената е само 7,99 лв. на символ. Ако са ви нужни два или повече символа в графата количество напишете бройката, а в заявката напишете от какъв символ имате нужда.

Подобни продукти