Количката е празна
Към всички продукти

Супер Арома Свещ “Nature Love”

15,00 лв.

Марка: Nature Love

Опции за покупка
Базова цена:

15,00 лв.

Моля изберете

Nature Love Super Арома Свещ с чисто етерично масло от лавандула

 

Нашите свещи са 100%  ръчно изработени в малка селска работилница до Шумен. Те са направени от парафин и ароматизирани само с чисто лавандулово масло, без допълнителни химични аромати и това ги прави изключително подходящи за ароматерапия.

 

Лавандуловият аромат помага при срес, нарушения на съня, регулира честите промени на настроенията, премахва превъзбудата. Премахва плачливост, агресия и истерични реакции. Сваля последствията от прекалена употреба на никотин и алкохол.

Запалете вашата свещ в банята или спалнята, заглушете осветлението, отпуснете се и оставете лавандулата да ви завладее... !

 

„Nature Love“ е малка екологична ферма в Източна България, до нос Калиакра.

България, редом до Франция, може да се гордее с най-благоприятния климат за отглеждането на Лавандула в света. Въпреки, че Франция е известна със своята история и традиции в отглеждането на Лавандула, България успя много бързо да развие своето производство през последните 10 години и в момента с гордост можем да заявим, че страната ни е първенец в износа на Лавандулово етерично масло в света.

Нашата екологична ферма се роди преди 4 години и започна своята дейност именно с Лавандула. Днес на част от полетата ще видите и първите реколти от Лайка. Цялото производство е органично и през 2018 с нетърпение очакваме да получим официално сертификат за БИО земеделие.

Географското положение, броя слънчеви дни в годината, спецификата на почвата - това са част от многото фактори, които определят качеството и аромата на крайната продукт - чистото етерично масло. Но това, което прави „Nature Love“ уникално стопанство, е факта, че то диша с морски бриз - само на няколкостотин метра от морето, в защитен район по програма Натура 2000.

Като част от страната, най- голям износител на масло в света, ние се стараем да допринесем за доброто име на България и работим на първо място за максимално добро качество на продукцията ни. Маслото ни се отличава със силен натурален аромат и високо съдържание на Linalyl Acetate.

Всички продукти „Nature Love“ са произведени на базата на 100% чисто етерично масло от Лавандула, без разреждане и без никакви допълнителни ароматизанти.


Подобни продукти