Количката е празна
Към всички продукти

Сапун “Nature Love”

3,00 лв.

Марка: Nature Love

Опции за покупка
Базова цена:

3,00 лв.

Моля изберете

Nature Love ръчно смлян сапун с чисто етерично масло от лавандула

 

Nature Love сапуна от лавандула е ароматизиран само с чисто масло от лавандула, без допълнителни парфюми и ароматизанти. Предлага се в две разновидности- лилав и бял с добавени ситно смлени лавандулови цветчета, което придава допълнителен пилингов ефект.

 

Подходящ е при проблемна кожа, при наличие на акне или екзема. Сапуна има противовъзпалителен ефект. Ако кожата ви страда от  дерматит, изгаряне или ухапвания от насекоми, използването на лавандулов сапун ще бъде с положителен ефект. А ако го използвате под душа, вместо обикновен душ гел, непременно ще почувствате как намалява стреса и ви дава допълнителен комфорт.

Сапуните „Nature Love“ с чисто етерично масло са силен естествен ароматизатор на помещенията, в които се намират.

 

„Nature Love“ е малка екологична ферма в Източна България, до нос Калиакра.

България, редом до Франция, може да се гордее с най-благоприятния климат за отглеждането на Лавандула в света. Въпреки, че Франция е известна със своята история и традиции в отглеждането на Лавандула, България успя много бързо да развие своето производство през последните 10 години и в момента с гордост можем да заявим, че страната ни е първенец в износа на Лавандулово етерично масло в света.

Нашата екологична ферма се роди преди 4 години и започна своята дейност именно с Лавандула. Днес на част от полетата ще видите и първите реколти от Лайка. Цялото производство е органично и през 2018 с нетърпение очакваме да получим официално сертификат за БИО земеделие.

Географското положение, броя слънчеви дни в годината, спецификата на почвата - това са част от многото фактори, които определят качеството и аромата на крайната продукт - чистото етерично масло. Но това, което прави „Nature Love“ уникално стопанство, е факта, че то диша с морски бриз - само на няколкостотин метра от морето, в защитен район по програма Натура 2000.

Като част от страната, най- голям износител на масло в света, ние се стараем да допринесем за доброто име на България и работим на първо място за максимално добро качество на продукцията ни. Маслото ни се отличава със силен натурален аромат и високо съдържание на Linalyl Acetate.

Всички продукти „Nature Love“ са произведени на базата на 100% чисто етерично масло от Лавандула, без разреждане и без никакви допълнителни ароматизанти.


Подобни продукти