Количката е празна
Към всички продукти

Спално бельо 5 D в кутия 1+1 Безплатно (Безплатна доставка)

104,00 лв.

Кат. номер: E0001
Марка: A.D

Опции за покупка
Базова цена:

104,00 лв.

Моля изберете

Изберете спално бельо от 100 % памучен сатен за вашата спалня, което ще внесе много красота и стил в дома ви. Живите и естествени цветове, изчистеният класически дизайн ще доставят конфорт за вас и вашето семейство. Размерите са подходящи за средни, големи и много големи спални. Спалното бельо е изработено в Румъния, във фабрика Пучоаса, окрък Дъмбовица

Детайли за продукта:

Долен чаршаф: 225 x 230 cm
Горен плик: 200 x 230 cm
Калъфки: 50 x 70 cm (2 броя)
Затваряне : на калъфките с припокриване, плика с цип

 

Декориране: висококачествена щампа

Материал 100% плътен памучен сатен
Инструкции за поддръжка

Пере се на маx 30°C в автоматична пералня.

Не се използват химически избелители.

Глади се на max 130°C.

НЕ СЕ ОБЕЗЦВЕТЯВА.

НЕ СЕ СВИВА.

 

Снимката има за цел основно да представи модела, като е възможно да има разминавания в тона на цветовете.Размерите могат да варират с +/- 5 см

Оферта 1+1 Безплатно

1. Офертата е валидна с начална дата 01.12.2015 г и е за неограничено време, но в рамките на складовите наличности.

2. За да се възползвате от офертата 1+1 безплатно имате задължението да добавите в кошница за пазаруване всички продукти (както основните, така и безплатните), например ако желаете да закупите 1 продукт, а да получите 2 - добавете в кошница за пазаруване и двата продукта - ще платите единият, ако желаете да заплатите 2, а да получите 4 - изберете в кошница за пазаруване и 4 комплекта - ще заплатите два, ако желаете да закупите 3, а да получите 6 - изберете 6 продукта в кошница за пазаруване ( ще заплатите само 3) и т.н. Внимание: ако не изберете подаръчният комплект ще ви бъде даден такъв, избран от нас. Подаръчният комплект не се добавя като коментар. Ако не сте го избрали в кошница за пазаруване, не харесате избраният от нас и желаете да го замените за друг модел ( след като вече сте го получили), поемате транспортните разходи в двете посоки.

3. Безплатният комплект е този на по-ниската цена ( ако двата комплекта са на различна стойност).

4. Можете да изберете 2,4,6,8,10,12 и т.н. различни продукта, промоцията не важи само за два комплекта, а е валидна независимо от избраният брой.

5. Можете да изберете продукти от различни категории ( спално бельо, олекотени завивки, ковертюри, одела и др) и да заплатите само продукта с по-висока цена. В този случай трябва да посочите това в мястото за КОМЕНТАР ( да изразите желанието си да получите 2 продукта на цената на един).

Ако сте пропуснали да добавите подаръчният модел в кошница за пазаруване, НЕ правете нова поръчка! Свържете те с нас  и наш служител ще добави желаният от вас продукт към вашата поръчка.


Подобни продукти